woensdag 8 augustus 2007

Ik met mijn vlechtjes de ochtend na het optreden

De laatste dag......niemand wilde naar huis want de vakantie was echt heel erg leuk.

Ons optreden

De laatste avond deden we met de Tijgerclub een optreden dat was heel erg leuk. Het was ook een beetje spannend want er zaten wel 500 mensen te kijken.





Met Deborah van de T-co club




Lekker slapen in de stacaravan met Febe op een kamer

Wij sliepen heel erg lekker met zijn tweetjes op een kamertje en hebben veel schik gehad. Ook vaak de slappe lach gehad.

Tomaten plukken bij Chris

We mochten tomaten plukken bij Chris en Febe een courgette afsnijden dat was leuk om te doen en erna gingen we die opeten, Severine had gevulde tomaten gemaakt met courgette gratin, lekker smullen en erna nog ijs met perzikken dat was ook heel erg lekker.


Vlechtjes laten maken

Van mama mochten we de haren laten invlechten , het ging erg snel en we waren er erg blij mee.

Crepe au sucre eten


Lekkere pannekoeken mmmmmm we hebben allemaal lekker gesmuld.

In St Guilhem le desert, een mooi oud frans dorpje.

Lekker dollen met Yoni mijn grote broer


Met het hondje van de buren van Severine (vriendin van mama)


Mimi kwam ook een paar dagen naar ons toe

Dit is mijn franse oma die ons een paar keer is komen bezoeken, ze woont vlakbij de camping. Ik ben altijd blij haar te zien en zij mist ons heel erg omdat ze ons maar een paar keer per jaar ziet.
Als we met papa op vakantie gaan naar de camping van Willy een neef van papa gaat mimi ook mee. Dan zijn we 2 weken bij elkaar.

Met Febe in de tijgerclub waar we gingen oefenen voor ons optreden




Lekker stokbroodje eten bij het zwembad


Elke dag gingen we naar het zwembad na de tijgerclub en aten dan altijd een lekker stokbroodje met ham/kaas dat vind ik nl het lekkerst.




Dikke vriendinnen

Hier gingen we met Guido en mama een stukje fietsen langs de kust en door Vias en toen hebben we lekker wat gedronken op een terrasje.... lekker kletsen met Febe en mensen kijken.







Wij zijn echte vriendinnen!!

Elke avond om 8 uur mini disco met Max the Mouse







Vakantie in Frankrijk

Op de camping bij de stacaravan......we konden lekker fietsen met Febe, 1x ben ik verdwaald maar toen heeft een mevrouw me naar de receptie gebracht en gelukkig kwam mama me toen halen , ik was wel bang geweest en Guido en mama ook en de andere kinderen die hebben allemaal mee helpen zoeken.